Maak kennis met de kunstenaars

van dit én vorig jaar!

PortretHenkSpeth.jpg

Henk Speth

In zijn werk probeert Henk Speth (1955) alledaagse waarnemingen om te zetten naar universele waarden. Het werk gaat steeds over betekenis en zingeving , ook als dit niet altijd “leesbaar” is in het werk. Bij de schilderijen maakt Henk gebruik van ei tempera.

2021

20210604_181046 (3)_edited.jpg

Jeanne Dekkers

Jeanne Dekkers (1953) studeerde aan de Technische Hogeschool Eindhoven, waar zij in 1978 het ir diploma behaalde. In januari 1998 richtte ze haar eigen architectenbureau Jeanne Dekkers Architectuur op, in Delft. Jeanne realiseerde vele spraakmakende gebouwen.

MarianneRandolet.jpg

Marianne Randolet

Marianne Randolet (1975) is Frans en woont al ruim vier jaar in Cadier en Keer. Reeds op zeer jonge leeftijd was Marianne geïnteresseerd in schilderen en volgde ze een vijfjarige schildercursus in Zuid-Frankrijk waar ze alles leerde over olieverf en houtskooltekenen.

Indra%20Moonen_edited.jpg

Indra Moonen

Indra Moonen (1983) is woonachtig te Gronsveld waar ze haar atelier, doka en studio aan huis heeft. Ze is haar fotografische loopbaan begonnen met een studie aan het Syntra te Hasselt en na de kunstacademie te hebben gedaan, ook te Hasselt, is ze voor zichzelf begonnen. In haar vrije werk maakt ze voornamelijk landschappen als een vlucht uit de echte wereld.

2020

Stan%20Spauwen_edited.png

Stan Spauwen

Stan Spauwen (1946) is als beeldend kunstenaar autodidact. Maar reeds op jonge leeftijd kreeg hij schilderles en adviezen van zijn vriend Sjef Hutschemakers. Daarnaast is hij jarenlang actief als toneelspeler, schrijver, regisseur, columnist en buuttereedner (Pierre Pentoefel). 

Ilse%2520Wielage_edited_edited.jpg

Ilse Wielage

lse Wielage (1964) en woont en werkt al ruim 30 jaar in Margraten. Vanaf het moment dat zij zich kan herinneren tekent ze graag en het lag in de lijn der verwachting dat zij zich hierin ook professioneel zou ontwikkelen. Het vak medisch en wetenschappelijk illustreren heeft een gedegen basis gelegd voor haar manier van werken.